EMO Practitioner with Sevgi Şahin

Istanbul, Turkey | 28 Feb 2015 - 1 Mar 2015

Rainbow This event has already taken place.

Browse upcoming events or contact organiser.

 

 logolar-gorsel

 

EFT ve Emotrance eğitimine katılarak uluslararası uygulayıcı olabilirsiniz. AMT onaylı sertifika alabilirsiniz.

 Uluslararası Sertifikalı Master Uygulayıcı EFT ve EMO  Eğitim Programı

Sevgi Şahin  ile EFT 21-22-23 Şubat cumartesi-pazar-pazartesi  ve Emotrance 28 Şubat cumartesi 1 Mart Pazar tarihlerinde yapılacaktır.

SEVGİ ŞAHİN Davranış Bilimleri Uzmanı ve psikoloji  alanında lisans yapmıştır.  Yirmi yıldır enerji psikolojisi uzmanı ve terapist  olarak çalışmaktadır. Profesyonel Uluslararası Master Eğitmen, The AMT Trainer, EFT Master ve “Muhteşem farkındalık” kitabının yazarıdır. Konferanslar, seminerler, workshoplar vermekte ve sosyal paylaşım sitelerinde, www.enerjiakademisi.com da köşe yazıları yazmaktadır.

Bu program EFT’nin yepyeni bir müfredatla en son geliştirilmiş halidir.

EFT Duygusal Özgürleşme Teknikleri Gary Craig tarafından geliştirilmiştir. EFT temel olarak bir hatıra ve düşünceyle ilişkilendirilmiş ve bedenimizde suptil enerji sisteminde oluşan rahatsızlıkların negatif duygulara dönüştüğü prensibine dayanır.

EFT bedende oluşan bu enerji rahatsızlığını fiziksel beden üzerinde bazı noktalara vurarak veya dokunarak  serbest bırakmaya ve duygusal  özgürleşmeye dayalı bir tekniktir. İğnesiz akupunktur, dokunma tekniği de denilen bu sade ancak  mucize teknik  uygulaması kolay ve son derece etkilidir.

EFT, imkansız sanılan duygusal özgürleşme  ile kişinin kendini depresyondan, tüm korkularından, blokajlarından, kısıtlamalarından, fiziksel acı ve hastalıklarından hızlıca kurtarabileceği  mucizevi bir tekniktir. Akıl sağlığı yerinde olan herkese uygulanabilir ayrıca çocuklarda da çok etkilidir. Zamanımızın en etkili şifa metodlarından biridir.

*AMT EFT MASTER UYGULAYICI EĞİTİMİ:

3 Günde 12 Ünite ve 45 temel beceriden oluşmaktadır.

Bu eğitime kimler katılabilir?

– Son yenilikleri, metodları takip etmek isteyen, kendini güncellemek isteyen mevcut EFT uygulayıcıları

– Hiç EFT eğitimi almamış olan, kapsamlı EFT ile doğrudan başlamak isteyenler.

– EFT Master Uygulayıcısı olmak isteyen herkes.

– Modern EFT metotlarını kendi metotlarıyla harmanlamak isteyen Profesyonel Şifacılar,Terapistler, yaşam koçları, doktorlar, psikologlar, sağlık sektöründe çalışanlar, öğretmenler, rehberlik servisi çalışanları, danışmanlar … vb.

– EFT uygulamayı kendine veya yakınlarına yapmak  isteyen herkes

AMT: The Association For Meridian & Energy Therapies-1998 yılında İngiltere’de kurulmuş ilk Meridyen ve Enerji Terapileri Derneği’dir.

Meridyen ve Enerji Terapileri Derneği enerjinin tüm formlarının çalışmasına adanmış bir dernektir. 1998 yılında Silvia Hartmann ve Chrissie Hardisty tarafından İngiltere’de kurulmuş ve modern enerji çalışmaları arasında dünyada kurulmuş ilk derneklerin arasındadır.

‘Modern Enerji Çalışmaları’ terimi, oldukça kapsamlı bir kavram olup kişisel ve kişilerarası gözlemlenebilir ve doğal olarak gelişen olguları bünyesine almaktadır. Bu olgulara, enerji çalışmalarını da dahil eden dünya görüşü anlayışı altında belirli bazı teknik ve stratejiler kullanılarak etki eder.

EFT Master Uygulayıcı Programı 3 gün sürmektedir.

Eğitimin tamamı Türkçe olarak Sevgi Şahin tarafından verilmektedir.

3 günlük Eğitime, Uluslararası Uygulayıcı Sertifikası ve The AMT Derneğine üyelik, eğitim materyalleri, beş yıldızlı otel konforunda üç gün boyunca açık büfe öğle yemekleri, coffee break  ve ikramları dahildir.

Eğitim kitapçığı  eğitim sonrasında ihtiyacınız olan her cevabı kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.

EFT Master Programını tecrübesiyle birleştiren Enerji Terapisti ve Uluslararası yaşam koçu  Sevgi Şahin ile öğrenmenizin çok fazla kazancı vardır.

EFT – Duygusal Özgürleşme Teknikleri alanında çığır açan yeni yaklaşımları, EFT uygulayıcısı ve danışman ilişkisinin gereklerini ve EFT işinizi hangi yollarla geliştirebileceğinizi öğreniyorsunuz.

Program süresince yaptığınız uygulamalar öyle çok ki, sertifikanızı aldığınızda kendinize güvenerek danışanlarınıza EFT yapabiliyorsunuz.

Çalışmalar için yeterli süre;

EFT egzersizlerinin her birini tamamlayabilmek ve mükemmel sonuçları elde etmek  için yeterli gününüz var. Böylece tekniklerin her birini uygulamalı öğreniyorsunuz.

Aynı zamanda yaşamınızın her alanını iyileştirerek, kendi kişisel gelişiminizi sürdürebileceksiniz.

EFT Master Uygulayıcı programı ile ilişkilerinizin, ailenizin, kariyerinizin, en önemlisi kendinizin en büyük yardımcısı olacaksınız!

*EMOTRANCE (DUYGUSAL DÖNÜŞÜM) GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDAKİ GERÇEK YAŞAM İÇİN GERÇEK ÇÖZÜMLER ÜRETTİĞİ KABUL EDİLMİŞ EN YENİ VE İLERİ ENERJİ ŞİFA TEKNİKLERİNDEN BİRİDİR.

 

Duygularımızı bırakmak, şifalandırmak ve dönüştürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Tüm yapmamız gereken beden dilimize dikkatimizi vermek… Kendinize izin verin yumuşasın ve aksın!

Duygusal bir baskı hissettiğimizde tek yapacağımız “bunu bedenimde nerede hissediyorum” diye sormak?

Bu enerji olarak incinme veya rahatsızlığımıza dikkatimizi verip “düşünce” ve “niyetle” iyileştirmeye başlarız.

Enerji yumuşar ve hemen akmaya başlar.

Bu enerjinin bedenimizin içinde yayılarak dışarıya doğru akmaya başladığını, rahatlamış ve net bir şekilde baskının bizi terk ettiğini hissederiz…

Bu yöntem basit, doğal, mantıklı ve işe yarıyor. İyileşme, değişim ve özgürlüğe duyduğunuz istek dışında hiçbir özel yeteneğe sahip olmanız gerekmiyor.

Bu basit işleme Duygularımızı Dönüştürme yani EMO (TRANSforming EMOtions) diyoruz. Emotrance’ı kendi hayatınızda uygulamak için veya şifacıysanız şifa tekniklerinizle harmanlamak üzere öğrenebilirsiniz. Teknik basit ama etkileri muhteşem…

Pek çok uygulayıcı şifacı bu yöntemi kendi metotlarıyla birlikte kullanmaktadır. Psikoloji, kinesioloji, masaj terapisi, EFT, hipnoterapi, vb…çeşitli tekniklerle başarıyla entegre edebilirsiniz.

Siz de Emotrance uygulayıcısı olabilirsiniz…

EFT Master Uygulayıcı ve Emotrance programına katılanlar ne dedi?

 

Bu üç gün içerisinde aldığım EFT öğretisinde, Sevgi Hocamın bize akıttığı enerji ile inisiye olduğumu hissettim. Bu eğitim- bu enerji sayesinde sanki ben ben değilim artık… Yepyeni bir ben oluştu ve çok çok çok iyiyim Sevgi Hocama teşekkür ediyorum. Emeğine-Enerjisine çok teşekkür ederim.

İyi ki var. İyi ki İyi ki…

Koşulsuz sevgilerimle

Seden Tozan

Öncelikle isminiz gibi sevgi dolu yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Kurs beklediğimden çok daha iyi ve detaylıydı. Yapılan uygulamalar çok etkiliydi.

Bu kursu başka kimden almak istersiniz diye sorsalar Sevgi Şahin’den başka birinden almak istemezdim derdim.

İyi ki varsınız.

Serkan Sorguç

Üç gün boyunca yaşadığım deneyim kendimi ve çevremi yorumlamam konusunda bana kılavuzluk edecek biliyorum. Sayın Sevgi Şahin’in sakin ve huzuru hissettiren tavrı bize sevgi dolu yaklaşımı ile açıkladığı her türlü  açıklama  kafamdaki soru işaretlerini yavaş yavaş açtı ve kendimi huzurlu hissetmeme neden oldu.

İçimdeki enerjiyi  açığa çıkartmama yardım ettiği  için Sayın Sevgi Şahin’e minnettarım. Bu kılavuzluğu ile yaşamımıza ışık getirdiği için sonsuz teşekkürler ve  iyi ki varsın SEVGİ HOCAM. İyi ki hayatıma girdin. Seni sevgi ile kucaklıyorum.

Dr. Aynur Baloğlu

EFT bildiğim bir uygulamaydı. Gelirken bildiğim bir olgu olduğundan sertifika alma amacındaydım. Bu amacım şu anda anlamsız görünüyor bana, kendimi iyi hissettiren pek çok çalışma uygulama yapıldı. EFT yi felsefesi ile birlikte kavradım.

Sevgi Hanım bence tam bir terapist. Profesyonelliği içtenlikle birleştirebilmiş kendisini kutluyorum.

İnci Kavi

Eğitim süper, eğitmen süper…

Beklediğimin çok ötesinde bir birliktelik, arınma ve bilgi paylaşımında bulunduk. Yeni edindiğim can arkadaşlarımı, öğretmenimi ve nihayet kendimi de çok seviyorum.

Çok teşekkür ederim

Sevgiyle kalın

Zerrin Çakmakçıoğlu

Bu eğitim bana daha önce hiç deneyimlemediğim duyguları yaşattı. Gerçek ben’i hissettim. Kesinlikle her insanın yaşaması gereken bir durum bence kendimi çok şanslı hissediyorum. Hem sizi hem de emotrance tanıdığım için çok mutluyum. Allah sizden razı olsun.

Gönül Aşık

Emotrance ile şimdiye kadar tatmadığım ve bilmediğim duygularımı tanıdım ve nasıl uygulanacağını öğrendiğim için çok şanslıyım. Sevgi Hocam çok donanımlı bir insan, iyi  bir eğitmen ve terapist. Bize sunduğu açıklayıcı bilgiler ve örnekler için sonsuz teşekkürler.

Bahar Kılıçaslan

EFT ve EMOTRANCE eğitimini almak için doğru kişi Sevgi Şahin. Aldığım pek çok eğitim var.  Bu kadar mı başarılı anlatılır. Kesinlikle doğru adreste olduğum için kendimi çok şanslı hissettim. Sevgili Sevgi Şahin. Kıymetli Hocam özverili emeğinize teşekkür ederim. Sizin sözünüzle… İyi ki varsınız :)

Sevda B.

Tarih:

Master EFT programı: 21-22-23 Şubat cumartesi-pazar-pazartesi

Emotrance  programı: 28 Şubat -1 Mart cumartesi- pazar

Saat: 10.00 -17.00

Yer: Bostancı Greenpark Hotel

Bu eğitime katılmakla artı kazançlarınız neler olacak?

* Sertifikanız Uluslararası geçerli bir sertifikadır.

* The AMT Derneğine bir yıl ücretsiz  üye olursunuz ve eğitimlerden ve ürünlerden indirimli yararlanırsınız.

* AMT de profilinizi ve etkinliklerinizi duyurabilirsiniz.

*Tüm duyurularınızda ve web sitenizde Uluslararası  EFT ve Emotrance uygulayıcısı olarak görünebilir ve kuruluşun logolarını kullanabilirsiniz.

 

SEVGİ ŞAHİN HAKKINDA

İstanbul doğumlu olan Sevgi Şahin Üniversite eğitimini Davranış Bilimleri ve psikoloji üzerine yaptı. Küçük yaşlardan itibaren ruhsal bilgiler ve enerji tekniklerine olan çekilimi onun çeşitli eğitimler almasını ve enerji psikolojisiyle ilgilenmesini sağladı. Kendisi bu sevgi okyanusuna daldı ve okyanusta varlığını sürdürüyor. Sizleri de bu okyanusa davet ediyor.

Enerji terapistliği ve yaşam koçluğunu birleştirerek bir ilke imza atmıştır.

Enerji çalışmaları ile kişilerin soyut tarafına dokunan Sevgi Şahin aynı zamanda somut olarak da kişilerin bir bütün olduklarının ikisinin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini söylüyor. Farkındalıklarının farkına varmalarını ve bakış açılarını değiştirip olmak istedikleri yere rahatlıkla ve profesyonel yardım alarak ışıklı yoldan ilerlemelerinde danışanlarına yol arkadaşlığı yapıyor.

Enerji ve yaşam koçluğunu birleştirerek uygulayan Sevgi Şahin danışanlarının ruhsal, bedensel, zihinsel, duygusal bedenlerinin iyileşmesine aracı olarak şimdi oldukları yerden ulaşmak istedikleri yere en son teknolojiyle icat edilmiş araçlarla gitmeleri gibi hızlı, güvenilir, emin adımlarla hedeflerine ulaşmaları için onlarla birlikte çalışıyor. Kişilere ve kurumlara oldukları yerden olmak istedikleri yere ulaşmalarında profesyonel destek veriyor.

Danışanlarına kendi gökyüzünde, kendi kanatlarıyla uçma özgürlüğünün muhteşemliğini yaşamalarında yol arkadaşlığı yapıyor.

” Farkı fark etmezseniz fark etmediğiniz kaderiniz olur. Şimdi farkı fark etme zamanı . Bir insanın farkındalığı açılınca enerji düzeyinde bunu diğer kişilere de yayacaktır ve enerjisi güçlü insanlar arttıkça dünya için iyi şeyler yapan insanlar çoğalacak, dünya da size aynısını yansıtacaktır böylece dünyamızın güzelliğini ve gerçeğini algılayacağız… Yaşantımızın amacını kavrayacağız.” diyor.

Yıllar içindeki çalışmalarında değerli öğretileri ve bilgileri kendisiyle paylaşan tüm insanlara ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerini ve sevgisini sunuyor.

“muhteşem farkındalık” kitabının yazarıdır. www.enerjiakademisi.com da ve sosyal paylaşım sitelerinde yazıları yayınlanmaktadır. Türkiye’nin her yerinde seminer, workshop ve The AMT onaylı uluslararası sertifika programları ve eğitimleri devam etmektedir.

Sevgi Şahin’in Aldığı Eğitimlerden Örnekler

Reiki Master

I Ching

Universal Rays Transformatıonal System

Violet Flame Reiki Master

Golden Triangle Healing System Master

Tachyon Healing Energy Master

Imera Reiki Master

EFT Uluslararası Master Trainer

NLP

Ruhsal Bilgi ve çalışmalar

Engelli Aileleri Eğitim Kursu

Vıp Kişisel Mükemmellik Eğitimi

Nefes Teknikleri

Ra-Sheeba Master

The Reconnection-Reconnective Healing Uygulayıcısı

Hipnoz – Hipnoterapist

Profesyonel Yaşam Koçu

Yönetici ve Kurumsal Koç

Access -Bars

Emotrance Uluslararası Master Trainer

Regresyon Terapisi

Bilinçaltı dönüşümü

Davranış Bilimleri Uzmanı

Ezoterik ve metafizik bilgiler ve şifa terapisti

Sevgi Şahin in uyguladığı  bir teknik olan  Enerji Rezonansını uygulamaktadır.

Sevgi Şahin’in diğer tüm eğitimleri ve bireysel seans almak için web sitemiz:

http://www.enerjiakademisi.com/

Son kayıt tarihi 10 Şubat olup bu tarihe kadar vereceğimiz hesap numarasına kapora yatırılması gerekmektedir. 16 Şubat tarihinde ödemenin kalanının tamamlanması gereklidir.

Yer: 

Bostancı Greenpark Hotel

Not: Ön kayıt yaptırınca hesap bilgileri gönderilecektir.

Sevgi Şahin
  •  Enerji Akademisi (Energy Academy)
  •  Istanbul, Istanbul, Turkey
E Please note that organisers may have only provided an approximate location (Istanbul, Turkey) so please contact them to confirm before making your booking or travelling to the venue.
🗣 Chat!

Do you love ENERGY? Do you love working with energy, playing with energy, talking about energy and discovering more about Modern Energy?

The GoE is the place to be for Modern energists.

Sign up to GoE conference news

Find out what's on where, who's doing what in energy tapping & Modern Energy. Get special offers & the latest information on special events, workshops and certification courses.